lauantai 9. helmikuuta 2013

Hello triathlon ystävät!
Ohessa treeniviikon analyysiä numeroina.
Tähän kuluneeseen treeniviikkoon on mahtunut seitsemän uintitreeniä (yhteensä noin 25 km), joista yksi meriuinti porukassa, yksi kovauinti altaassa, ja loput kelausta (käsivetoja/palauttavaa). Uintituntuma käsivetoihin  alkaa löytyä, potkujen käyttö uinnissa selkeästi vähentynyt. Uinnin pitäisi nyt olla taloudellisempaa.
Pyöräilyä aika-ajoasennossa n. 13 tuntia, yhteensä viisi harjoitusta ja noin 400 km. Yksi treeneistä oli palauttava, neljä kehittävää. Kovaa ajoa kertyi neljä tuntia. Pystyn nyt ajamaan isommilla välityksillä kuin jokin tovi sitten, eli kehitystä silläkin saralla. Tämän viikon treenimaastot ovat olleet sen verran mäkisiä, että yli 30km/t keskinopeudet ovat olleet tiukassa.
Juoksuharjoituksia on viikkoon mahtunut kuusi, joista kaksi oli palauttavaa ja neljä kehittävää, yhteensä noin 80 km. Tein yhden pitkän (30 km) juoksun, joka sisälsi 7 km radalla, keskinopeus oli 3,30/kmh. Yksi vetoharjoitus asfaltilla (6x 1 km 1 min palautuksella : 3,20-3,05), yksi 10 km juoksu kovan pyörälenkin päälle (keskinopeus 3,45/km).
Kaiken kaikkiaan onnistunut harjoitusviikko - nyt aaltoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti