perjantai 5. joulukuuta 2014

kisa ausseissa


IM kisa Busseltonissa Australiassa.

 Matka alkoi 29.11 noin 24h matkustuksella Helsingistä Perthiin jossa olimme ensimmäiset 3 päivää palatuen matkan rasituksesta. Ilmeisesti alkaa tottua aikaeroihin koska heti seuraavana päivän olo tuntui melko normaalilta eikä vetämättömältä kuten yleensä pitkän matkan jälkeen. Reenit jäivät vähiin, pelkästään kävelyä rannalla ja seuraamista miten surffi-koululaiset selviytyisivät allolle. Tiistaina tuli tutustuttua Perthin yhteen uintikeskukseen jossa oli vaatimattomasti 3 Olympia-allasta jossa ainakin yhdessä 12 rataa. kaksi ulkoallasta ja yksi iso sisäallas jossa on tehty monta lyhyenradan maailmanennätystä 90-luvulla. Harjoituksena tein kisavauhtisen 600m ilman alkuverraa jotta sunnuntaina olisi keho valmiudessa ilman käyntiä vedessä. Kisa-aamuna tulee olemaan vain 10 astetta ilman lämpötila joten veteen on turha mennä verrailemaan.

 Keskiviikkona siirryimme kisakylään, ajomatkaa noin 240km. Matkalla oli kisa kuka näkee eniten kenguruita mutta saldo jäi kaikilta kovin laihaksi, 1 pieni ryhmä puolimatkassa lepäilemässä puiden varjossa. Perillä tein vain kevyen juoksun jossa muutama rento kiihdytys. Tänään aamulla ajoimme tunnin pyörällä ja siinä muutama 10min veto reipasta pienellä palautuksella. Ajo tuntui hyvältä vaikka edellisestä vedosta livenä olikin jo 2 kuukautta. Iltapäivällä haimme kisanumerot ja testasimme starttipaikan. Uidessa oli pieni pelko tuleeko hai morjestamaan. 2 viikkoa sitten samalla alueella oli kuulemma nähty 4 metrinen hai, sen kanssa ei huvittaisi tehdä tuttavuutta lähemmin. Ilmeisesti haita ei ollut ihan lähietäisyyden päässä mutta Einiön Markus näki muutaman  leveydeltään 1.5m rauskun uiskentelemassa pohjan tuntumassa.

 Huomenna otetaan hiukan rauhallisemmin ja lauantaina pienet herättelyt ja sunnuntaina 23:30 startti kotimaan aikaan. kisaa voi seurata www.ironman.com/ilve coverage. Kovia kisakumppaneita on viivalla ja hyvin pitää onnistua jotta podiumilla olisin. Kaikki on kuitenkin mahdollista ja kuntokin tuntuisi olevan hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti