keskiviikko 22. toukokuuta 2013


Toukokuun treenejä

Harjoittelu on alkanut kulkemaan taas ihan mallikkaasti. Barcelonan leirin jälkeinen väsyminen tehotreenissä oli vain tilapäinen tapaus. Viime viikonloppuna tehtiin sama treeni uudestaan ja ajat olivat 2-3min nopeammat kuin ekalla kerralla ja nopeimman 18.5km vedon keskinopeus oli yli 41km/h. 3km juoksu siihen päälle meni 10 minuuttiin, eli ihan mukavaa vauhtia kun alla oli jo 2h harjoittelua. Seuraavana päivänä piti olla kevyt juoksu ja uinti Nokian hallilla, mutta se muuttui melko tasavauhtisen kovaksi aikataulun takia: piti keritä lapsenvahdiksi kun vaimolla oli jumpanveto.
Viikonloppua piristi myös Lemmettylän Teemun ja perheen vierailu. Kollegoiden kanssa keskustelu ja rento ajanvietto on aina mukavaa - jälkikasvukin tuli mukavasti juttuun keskenään.

 Maanantaina oli sittén tehotreeni uiden ja juosten, 5x400 (4"40-5) 5 min lähdöllä. Siihen päälle radalla 6x800, 200m palautuksella, n 2"30-40 vauhdilla. sitten extrana 2x400+ 2x200 ripeästi. Eilen oli pyörällä 154km "melko" rauhassa ja tänään oli 90km pyörää + 15km juoksua. Hiukan alkoi jo olemaan jalka väsýnyt. Huomenna on tarkoitus tehdä pelkkä uinti ja siihen hieronta päälle. Viikonloppuna pitäisi taas vetää kovaa, tällä keraa vähän lyhyempiä vetoja.
Olen viime lenkeillä käyttänyt X Bionicin vaatteita. Oma mielipide niistä on erittäin positiivinen, ne tuntuvat päällä miellyttävän pehmeiltä ja ovat kylmemmällä kelillä lämpöisen ja kuumalla kylmemmän tuntuiset. Vaikka kuinka hikoaa niin silti iho tuntuu kuivalta; asuissa on ohuita kanavia jotka johdattavat syntyneen hien tiettyyn paikkaan vaatteessa. Hyvä vaihtoehto jos haluaa nauttia enemmän harjoittelusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti