tiistai 3. syyskuuta 2013

Tervehdys taas innokkaat lukijat. Viime viikko meni odotellessa tuleeko ironman.com:ista vahvistusta saavutetusta Hawajin pro-sarjan kisapaikasta. Sitä ei kuulunut joten tämän vuoden tavoite ei onnistunut siltä osin, kuitenkin tein hyviä osakilpailuja ja sain pyöränkin kulkemaan mukavasti aina välillä. Pyörään on saatava vielä yksi vaihde lisää, jotta myös heikompana päivänä vauhti olisi riittävää eikä tarvitsisi ottaa tolkuttomasti kilpaveljiä kiinni juoksuosuudella.

Pidin hiukan kevyempää harjoittelua pari viikkoa ja nyt olisi tarkoitus aloittaa harjoittelu ensi vuoden kisoihin, ensin huikan kevyemmin ja lihaskuntovoittoisesti ja parin viikon päästä normirytmiin sisällyttäen saliharjoittelun ohjelmassa. Se on ollut hiukan vähäistä viime aikoina.
Myös kisakalenteri on suunnitteilla, todennäköisesti lähden taas Tempeen hakemaan pisteitä ensi vuodeksi. Sitten suunnitelma on vielä auki mutta pisteitä on oltava kasassa heinäkuun 2014 lopussa tarvittava määrä. Silloin 40 ensimmäistä saa paikan ja elokuulle jää vain 10 paikkaa jäljellä. Viimeisten kymmenen paikan saaminen on hankalaa koska Amerikassa on mestaruuskisat tuplapisteineen. Ja sehän on sen verran raskas kisa, että valmistautuminen pääkisaan vaikeutuu, paitsi niille joilla on tavoite sinne pääsy eikä siellä menestyminen. 
Ensi vuoden budjetti tulee olemaan melko iso, jotta leiri- ja kisasuunnitelman saisi vietyä järkevästi läpi, onneksi taustalla on jarmo "family" tiimi ja uskon että homma onnistuu vaikkakin taloudellinen tilanne on mitä on.
 Myös tämän kuun lopussa olisi tarkoitus järjestää triathlon-leiri Kangasalla kaikille mahdollisislle triathlonista kiinnostuneille. Jos asia kiinnostaa niin käykää www.pedart.fi sivuilla tutustumassa asiaan.
Tässä vaiheessa en voi kuin kiittää niitä jotka ovat olleet tukemassa ja  auttamassa tässä projektissa, toivottavasti ensi vuonna samaan aikaan raportoin miten valmistatuminen Konaan etenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti