torstai 5. joulukuuta 2013

Reenijuttuja

MOI

Eilen käytiin Pirkkahallissa tekemässä yhdistelmäreeni ja samalla testattiin magnesium sport-suihketta. Reenistä tulikin jo aiemmin kuvien muodossa tunnelmia. Reeni oli hiukan kevennetty, koska olen pitänyt kevyempää jaksoa pitkän kauden jälkeen. Reeninä 3x20min rullilla + 2km juoksua pikku vedoilla höystettynä. Aika rennosti pysy juoksemaan 33 sekunnin 200m vetoja  aina päälle. Alkuverryttelynä tein kevyttä salia. Tuollaisen reenin jälkeen yleensä saan pohkeet ja takareidet kipeiksi. Varsinkin kun oli kyseessä eka kunnon reeni kisan jälkeen. Nyt ei kuitenkaan ole niin käynyt ja jalat tuntuvat kuin en olisi tehnytkään vetoreeniä. Todennäköisesti magnesium suihkeesta on ollut osuutta siihen ettei ollut pohkeet kireänä. Tiedän, että ainakin voimapuolella on magnesium suihkeen toimivuuteen luottavia, muun muassa Anni Vuohijoki. Magnesiumsuihkeet on yhtenä tukijana ensi kaudelle: http://www.nordichealthsprays.fi/.

Pikku hiljaa alkaa ensi kauden suunnitelmat hahmottua, mutta ihan vielä en niitä viitsi paljastaa. Ensin käyn tekemässä happotestin pyörällä ja sen jälkeen ainakin tiedä miltä pohjalta on alettava rakentaa kuntoa. Myös suunnitteilla olevat viikonlopun tri-leirit pitäisi pystyä lyömään kalenteriin pikkuhiljaa. Reeniintoa.


Viime vuonna oltiin vähän eri tunnelmissa, kun oli uintimaraton edessä. Nyt hyvä muistella maratonia, siitä muutama kuva.

                                                  lähtötunnelmissa, edessä 42 195 metriä

                                                    menossa, pitkää liuka

                                                   Risto ja tankkauksesta vastaava Tomppa
                                                                                                    Jampe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti