keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Liikkuvaa kuvaa yhdistelmätreenistä Pirkkahallista

Terve Pirkkalasta,


Joulu meni hujauksessa ja tammikuukin jo pitkällä. Kohta olisi 1 leiri edessä Malagassa,  jossa on tarkoitus tehdä peruskuntoa. Se on tarpeen kun joulu meni harjoittelun osalta pieleen flunssan takia. Tänään tein oikeastaan ensimmäisen kunnon harjoituksen 2 viikkoon.  Sen verran monta vuotta takana, että ei kunto ollut ehtinyt kadota, hiukan ehkä hengästytti enempi mutta tehot ja vauhdit olivat normitasolla. 

Pirkkahalli on kyllä hyvä paikka tehdä yhdistelmäharjoittelua, toivottavasti keväälläkin sinne mahtuisin messujen väliin reenaamaan. Seuraavalle leirille saan mukaan Garminin uudet wattipolkimet testiin ja niistä tulee infoa kuinka ne pelaa käytännössä. Sitten onkin eka kisa lähellä, toivottavasti reenit menee hyvin ja ei tule yhtä pahaa flunssaa uudelleen,  pitäisi kunnon olla kohdillaan kisassa. 

Tarkoitus olisi myös huhtikuun alkupuolella pitää vastaava leiri mitä marraskuussa oli mutta painotus tällä kertaa yhdistelmäharjoittelussa. Pääpaino valmennuksessa on minulla mutta Hillon Simo apuna ja  Pedart Oy:n kautta onnistuu ilmoittautuminen. Leiristä tietoa täältä.

reeni intoa kaikille vuoteen 2014!

tästä videoon

Takaisin tutulla pajalla ja tänään aiheena yhdistelmätreeni: 45 minuuttia trainerilla ja 15 min juoksua, tämä setti toistettiin kolme kertaa. Hyvin meni, ohessa kokeiluna videokuvaa ja lisäksi kuvia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti