lauantai 22. helmikuuta 2014

Leiriltä palautuminenTerve lentokoneesta
Leiri on loppu ja hyvä niin. Kaikki reenit sujui hyvin eikä tarvinnut keventää missään vaiheessa. Parina viimeisenä yönä kyllä lihaksia jomotteli sen verran ettei tullut nukuttua täydellisesti. Nyt on edessä kevennysjakso ja aikaa viettää laatuaikaa perheen parissa. Sitten alkaa viimeistely Melbournea varten. Muutama kerta Poriin tekemään yhdistelmäreeniä. Samalla testaan uuden Supin istuvuuden omiin säätöihin ja perehdyn sähkövaihteiden ihmeelliseen maailmaan. Leirillä oli jo käytössä uudet pyöräkengät pearl izumit ja ne istuvat kyllä täydellisesti jalkaan, ei minkäänlaista säryn tunnetta jalkapohjiin vaikka ajoin yli 1000km. Myös wattipolkimiet oli käytössä mutta niistä lisää ensi kerralla.
Lähitulevaisuuden haasteita kisan lisäksi on pitää tri-leiri Kangasalla huhtikuun alkupuolella johon on vielä tilaa ja aikaa ilmoittautua. Leirin tietoja löytyy täältä
Mukaan leirille on tulossa marraskuun Nokian leiriviikonlopun porukkaa. Tällä kertaa leireilemme Kangasalan Vesijärven hienoissa rantamaisemissa Apilassa ja saman katon alta löytyy kaikki palvelut. Leiripaketti on räätälöity aiemman leirin kyselyn tulosten pohjalta, ja lauantai-iltana onkin yhteinen triathlonhenkinen illanvietto rantasaunalla. Mukava tutustua porukkaan ja vaihtaa kuulumisia. 
Kauden 2014 taustat on hyvällä mallilla. Seuraavassa blogitestissä tuleekin hieman tukijoiden esittelyä, ilman heidän panosta olisi ammattilaisena treenaaminen huomattavasti vaikeampaa. Kauden 2014 aikana jatkan pitkällisten yhteistyökumppaneiden kanssa, mutta mukana matkassa on myös uusia tukijoita. Tukijoiden kanssa yhteistyöstä on kantanut isoa roolia Simo, ja yhdessä olemme miettineet asiat niin, että taustat on kaudelle 2014 kunnossa. 
tsemppiä treeneihin kaikille!
- Jarmo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti