torstai 13. maaliskuuta 2014

Team HAST valmiina Australian kisaan

Moro,
matkavalmistelut Australian reissun ja Melbournen IRONMAN kisan osalta ovat hyvällä mallilla. Tänään pääsin testaamaan uutta kisa-asua ja team HAST asusteita. Kunto nousee kohisten ja hyvällä mielellä reissuun.

Tämän kauden tukijoiden esittelyt:

Medilaser on huippuosaaja tiimi omalla alallaan, ja tukee minua matkalla kohti huippua. Kirkkaalla näkymällä kohti tulevia haasteita. Medilaserin Petri Oksman on itsekin kova triathlonurheilija.

Dextra urheiluklinikka tarjoaa asiantuntemustaan siihen, että fysiikka on huippukunnossa. Huippukuntoinen Mikko Wiren tietää mitä ammattimainen tekeminen triathlonin parissa tarkoittaa.

Pirkkalalainen pitkän linjan yritys omalla alallaan. Pete Tiitola tietää mitä huippu-uinti on konkretian tasolla ja tietää päämäärätietoisen tekemisen merkityksen.


Vahvan osaamisen osaava perheyritys, jonka talousjohtaja Ossi Mäyrä itsekin mukana triathlon joukoissa. Uskoa omaan tekemiseen ja tunteja tehtyinä. 

Fastin tuotteilla harjoittelu onnnistuu ja  luotan heidän osaamiseen. Kestävyysurheilussa mukana ja kehittämässä tuotteita. 

Pyörät pysyy vahvassa vauhdissa ja treenimatkat sujuu loistavasti, kun alla uusi farmari Focus. Hämeenlinnan Vaunulan autoliikkeenjohtaja Jari Rikkonen on itsekin piinkova triathlonmies ja pyöräilijä.

Kalmarin kisassa elokuussa 2013 testasin Sport -suihketta ja hyvin toimi. Suihkeet mukana treenissä ja hyvin toimivat.

Tarjoaa käyttööni wattipolkimet, joilla saatu pyöräharjoitteluun toimiva seuranta, lisäksi käytössä GARMIN kello, millä tarpeellista tietoa harjoittelun sujumisesta.

Vahva tekijä omalla alallaan, tukee vahvasti matkaani kohti kauden 2014 tavoitteita.

Pirkkalalaista kädentaitoa ja laatua keittiöön sekä kalusteisiin. Mukana tukemassa kaudelle 2014.

Pirkanmaalaista huippuosaamista pyöräilyyn. Uudella kalustolla kauteen 2014.

Uinnissa mukana, kauden 2014 Melbournen kisassa käytössä Blue Seventyn uusi märkäpuku, vahvasti otteessa ja aallonharjalla.

Juoksuun välineet tarjoaa Nikander ON -maahantuonti. Mukana myös harjoitteluvarusteissa.


Suomalaista huippuosaamista maailmalle tarjoaa Tammerneon, kirkkaalla visiolla tuleviin haasteisiin, uskoen päämäärätietoiseen työhön. 


Kisaasun painatukset ja edustusasut sponssitapahtumiin tarjoaa Kuvatikkaus. 
 Taustalla puuhastelee Simo Pedartista. 

Uusilla sponssiasuilla uuteen kauteen, niitä päästiin tänään kokeilemaan ja hyvältä vaikuttaa. 

Nyt keskittyminen kohti Australiaan. Kisa käydään Suomen ajassa lauantaina22.3.2014 kello 22.20, pysykää siis IRONMAN kanavalla ja peukut pystyyn. Teen parhaani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti