sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Tervehdys kotoaMoro!

Pari viikkoa ehtinyt vierähtää ja asioita on ehtinyt tapahtua sinä aikana.

Tärkeimpiä tietenkin kunnon kohoaminen, joka tuli selväksi viimeistään eilen testeissä. Valmistautuminen oli kyllä hiukan erilainen kuin yleensä. Keskiviikkona oli pitkä juoksulenkki + uinti, torstaina 90 min rullilla ja perjantaina pitkä yhdistelmä: 3km uinti kovaa ja Pirkkahallissa 3h yhdistelmää, jossa vetoja pyörällä ja juosten. En ainakaan kovin levänneenä päässyt siis testiä tekemään, silti tuli tehtyä hyvät tulokset, joilla pitäisi saada hyvää tulosta aikaiseksi kisoissa. 

Myös nyt on uusi SUP fillari alla, sähkövaihtajilla, jotka kyllä toimivat hienosti. Ajoasento on edelliseen verrattuna parempi ja rennompi, pitäisi olla helpompi siirtyä juoksuosuudelle. Wattipolkimet on myös olleet apuvälineenä mukana, mukava seurailla lukemia ajon aikana. Käytössä on myös fastin uusi urheilujuomalisä, jonka saa imeytymään kehon käyttöön vahvempana seoksena kuin tavallisen juoman. Ainakin iltselläni on toiminut hienosti ja geelit ovat kisassa mukana vain hätävarana. 

Kunto tuntuisi siis olevan hyvällä mallilla ja varmaankin vielä nousee levon avulla, voin lähteä siltä osin luottavaisin mielin kisareissuun ja kisa on 23.3 ja aikaa paikallista aikaa 22.20, jos haluaa sitä seurata netistä.

Tsemppiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti