maanantai 26. toukokuuta 2014

Terveiset taas Mooloolabasta

Terve taas Mooloolabasta. Toinen reeniviikko meni alkuun hiukan kevyemmin, tiistaina tein uinnissa nopeusreeniin (4x4x50, 2x100 kovaa)  ja keskiviikkona radalla juosten kilsan vetoja (6x1km). Ei ollut ihan hirvittävän herkkää mutta ei se täydelle matkalle tähdätessä tarvitsekaan olla. Torstaina tein pitkän pyörälenkin jossa oli 4x4.5km kovaa samanlaisella palautuksella. Aika raskas harjoitus ja perjantaina tein ainoastaan meriuinnin paikallisen tri-porukan kanssa. Sunnuntaina ajoin pitkä rauhallisen lenkin paikallisen triathlonistin David Dellowin kanssa, erittäin mukava kaveri ja näytti uusia reittejä samalla.

Täällä on yleinen käytäntö tehdä harjoitukset ennen töihin menoa joten jo ennen klo 6 on ranta täynnä kaikenlaista harjoittelijaa, surffareita, avovesiuimareita, melojia, ironman-sarjaan tähtääviä urheilijoita, ei triatlonisteja vaan lajiin jossa uidaan, padleboardilla kauhotaan, ja kajakilla melotaan järjestystä vaihtaen eri pituisia matkoja. Triathlonisteja tietenkin on siellä seassa mukana. 

Myös rannan vieressä oleva kävelytie on täynnä juoksijaa ja kävelijää, sauvakävelijöitä on vähemmän. Maanteillä on pyöräporukoita, jotka kokoontuvat aamuisin sovittuihin paikkoihin ja lähtevät lenkille, viikolla lyhyempiä ja vloppuna pitempiä lenkkejä tehden. 

Liikenteestä täytyy mainita, että eivät kyllä kunnioita pyöräilijää eikä kävelijä/juoksijaa. Jos on sattunut joskus pyöräilleensä  vaikkapa Espanjassa ja saanut vallata vaikka koko kaistan noustessaan ylämäkeä eikä takaa tuleva autoilija hermostu vaan odottaa kunnes pääse sopivassa kohdassa ohitse, niin täällä kyllä löytäisi itsensä auton alta. Parempi ajaa varovasti ja pitää silmät auki niin hyvä tulee.

Lapsetkin ovat päässeet käymään miltei joka päivä uimassa termoaltaassa ja Tuija  uimassa ja jumppaamassa  paikallisessa fitnessklubissa. Lapset ovat silloin klubin lapsiparkissa, jossa  ovat leikkineet paikallisten kanssa.  Treenit on siis  tehty  aamuisin ja iltapäivälle on jäänyt hyvin aikaa viettää aikaa yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti