tiistai 6. marraskuuta 2012

Viime viikolla tuli jo kevnnettyä reenejä, ainoat kovat reenit tuli tehtyä uimalla. Yksi yhdistelmä kovaa, uin 2x1500 kisavauhdilla ekan lätkillä ja pullareilla, toisen uimalla, päälle 3x20min rullilla+10min matolla, kulki ihan ok n 1"13 satkuja altaassa, rullilla 270w  sykkeellä 135 ja matolla15.5 km/h sykkeellä' 130 pitäs riittää. Muu harjoittelu on ollut kevyempää eikä kovin pitkiä siivuja tullut tehtyä. Lähtö kisakaupunkiin on sunnuntaina ja kisa on 18.11 joten 7 päivää pitää riittää aikaeroon sopeutumiseen, se ole ainakaan ennen ollut mikään ongelma. Nyt kun saisi olla terveenä kisoihin asti ja tankkaus onnistuisi eikä kisan aikana tule epäonnea tulee hyvä suoritus. Vaikea kausi takana, olisi mukava päättää se onnistumiseen.

2 kommenttia:

  1. Vauhtihan alkaa löytyä! Tsempit IMAZiin, pidä itsesi ehjänä ja ota tukeva tarraus Kona-paikasta! Kuvia odotellaan Ameriikan mailta.. :-)

    VastaaPoista
  2. Loistavaa, Jamo! Täytyykin varmaan myös täällä kotikatsomon puolella ruveta virittymään uudelle aikavyöhykkeelle, että jaksaa sitten jänskättää reaaliaikaisesti netin äärellä;-) Tsemppiä:D

    VastaaPoista