tiistai 22. lokakuuta 2013

Moro Pirkkalasta.
Kelit kylmenivät viime viikolla pakkasen puolelle joten siirryin sisäpyöräilyyn, hiukan tylsää mutta tehokasta. Rullilla ajoin miltei joka päivä tehopainotteisesti noin tunnin siivuja sykkeillä 150-170. Lisäksi ohjelmaan on kuulunut muutama tehokas uintireeni (sarjoina 10x400 lähtö 5"15,  ja 30x100 lähtö 1"20) sekä juosten perusvauhtia, joissa vauhtileikkittelyä mukana. Salilla tein pääsääntöisesti lyhyitä teräviä sarjoja pitkällä palautuksella. Ennenvanhaan kun kävin tekemässä voimareeniä sain vain lihakset tukkoon, eikä hankittu voima siirtynyt lajiin.  Nyt tuntuisi olevan toisin. Eikä salilla hikoilu ole myöskään tuonut painoa lisää lihasten kasvun takia vaikka voimaa on tullut hiukan aloitustasoon verrattuna lisää. Toivottavasti sitten kisassa se näkyisi vahvempana kokonaissuorituksena ja palautuminen olisi nopeampaa paremman lihaskunnon takia.
Nyt on muutama päivä ennen Barcelonaan menoa joten otan loppuviikon hiukan kevyemmin jotta saisin leirillä tehtyä kunnon laatureeniä. Arizonan pyöräreitillä on 3 kierrosta ja ennen kääntöpaikkaa on pitkä loiva nousu joten olisi tarkoitus käydä ajamassa Gironassa päin josta löytyy samanlaista maastoa. Muutama kova ja terävä yhdistelmä-reeni rantatietä kuuluu ohjelmaan myös. Uintia on käytävä reenaamassa puvulla meressä kun on mahdollisuus, olisinkohan elokuun lopussa viimeksi uinut avovedessä. Ensi viikolla leirikuulumisia.
Jos muuten olet suunnitellut auton ostamista tai vaihtamista uudempaan niin kannattaa ottaa yhteyttä Hämeenlinnan Vaunulaan ja tehdä hyvät kaupat. Minun nimen voi mainita jos vaikka sillä saisi parempaa palvelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti